Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

(W)arm-kracht vzw ... armen aan het woord Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: (W)ARM-KRACHT VZW ... ARMEN AAN HET WOORD

armen aan het woord

Adres
Rollewagenstraat 152
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0495 45 75 65

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
"Samen" bestrijden we armoede in Vilvoorde en omgeving..... Wat? (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord is een vereniging waar mensen mét en mensen zonder armoede-ervaring “SAMEN” de strijd tegen armoede en uitsluiting, in Vilvoorde en omstreken aangaan. Wanneer? iedere maandag van 18.00 u tot…

MISSIE

"Samen" bestrijden we armoede in Vilvoorde en omgeving..... Wat? (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord is een vereniging waar mensen mét en mensen zonder armoede-ervaring “SAMEN” de strijd tegen armoede en uitsluiting, in Vilvoorde en omstreken aangaan. Wanneer? iedere maandag van 18.00 u tot 20.15 u Waar? in Lokaal DienstenCentrum De Meer Harensesteenweg 72 1800 Vilvoorde Visie: (W)arm-kracht vzw … is een organisatie waar iedereen zonder onderscheid van leeftijd, taal, ras, levensbeschouwing of geslacht, de kans krijgt om samen activiteiten te doen. (W)arm-kracht wil een plaats van ontmoeting zijn voor iedereen, vanuit een positieve instelling voor anderen. De ontmoetingsfunctie staat centraal, zodat mensen elkaar leren kennen, elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Iedereen legt zijn “eigen accent” in de werking en daar ligt ook de “warmte” en de “kracht” van: (W)arm-kracht vzw … armen aan het woord.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • c. Goesting in lezen

  iedere tweede en vierde donderdag van de maand samen een tekst of deeltje van boek lezen en eigen ervaringen vertellen

  MEER

 • a. spelotheek Pipeloentje

  uitlenen van speelgoed aan kinderen tot 12 jaar

  MEER

 • b. Repair Café Vilvoorde

  iedere tweede zaterdag van de maand herstellen van stukgegane zaken

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy