Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kinderfonds de Tondeldoos VZW Dendermonde Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KINDERFONDS DE TONDELDOOS

Kansen voor kinderen maximaliseren.

Adres
Steenweg naar Oudegem 105B bus 22
9308 - Aalst - Gijzegem

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Kinder- en jongerenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
0472/57.32.68

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Kinderfonds de Tondeldoos VZW bindt de strijd aan tegen kinderarmoede en de daarmee gepaard gaande achterstand en uitsluiting. Hierbij staat het kind centraal. De Tondeldoos voert deze strijd samen met de gezinnen. Wij zijn een vereniging die uitsluitend steunt op vrijwilligers die een deel…

MISSIE

Het Kinderfonds de Tondeldoos VZW bindt de strijd aan tegen kinderarmoede en de daarmee gepaard gaande achterstand en uitsluiting. Hierbij staat het kind centraal. De Tondeldoos voert deze strijd samen met de gezinnen. Wij zijn een vereniging die uitsluitend steunt op vrijwilligers die een deel van hun vrije tijd investeren in tal van activiteiten die de gezinnen en hun kinderen ondersteunen in hun strijd tegen armoede en sociale uitsluiting. Momenteel begeleiden we +/-170 gezinnen met in totaal ongeveer 400 kinderen. Onze vrijwilligers gaan bij de gezinnen thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Naast financiële en materiële steun organiseren we ook regelmatig activiteiten voor de kinderen zelf.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Magazijn

  Wij hebben een magazijn ingericht waar onze gezinnen al het opgesomde materiaal gratis kunnen komen afhalen. Alles wat wordt binnen gebracht wordt nagekeken, gesorteerd en uitgestald door onze vrijwilligers.

  MEER

 • Kinderen laten Schitteren

  Dankzij de steun van BNP Paribas Fortis Foundation kunnen wij meer dan 100 kinderen gratis een hobby laten beoefenen. Alle lidgelden, kampen, materiaal, kledij,... zitten hierin vervat.

  MEER

 • Make change happen

  Dankzij de samenwerking tussen 8 verschillende Dendermondse serviceclubs kunnen wij tussenkomen in schoolonkosten.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy