Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

rugby club hasselt Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: RUGBY CLUB HASSELT

Mixar team Rugby Club Hasselt

Adres
Bergstraat 49
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (geestelijke) - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
+32476376913

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Door gebruik te maken van een uitdagende teamsport, kwetsbare jongeren (17-25j) ongeacht fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of sociale/culturele achtergrond deel te laten worden van een sportvereniging. Vanuit deze teamsport hen zichzef laten ontdekken en ontplooien in een gestructureerde omgeving. De sportieve ontwikkeling van het zelfbeeld…

MISSIE

Door gebruik te maken van een uitdagende teamsport, kwetsbare jongeren (17-25j) ongeacht fysieke beperking, psychische kwetsbaarheid of sociale/culturele achtergrond deel te laten worden van een sportvereniging. Vanuit deze teamsport hen zichzef laten ontdekken en ontplooien in een gestructureerde omgeving. De sportieve ontwikkeling van het zelfbeeld en sociale interactie extrapoleren naar de dagdagelijkse omgeving van de jongeren om hen weerbaarder te maken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Mixed Ability Rugby Trainingen

    1 à 2 x per maand samen rugby trainen.

    MEER

  • Mixar tornooi

    1x per jaar een Unified rugby Tornooi organiseren.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy