Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Samensterker

Samen weten. Samen kopen. Samen doen.

Adres
Mechelsestraat, 70
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
2014

Armoedebestrijding - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
050 47 18 80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
“Samensterker maakt als coöperatie goederen en diensten toegankelijk zodat iedereen een waardig leven kan leiden binnen de grenzen van de draagkracht van de planeet. Onze werking zorgt ervoor dat zowel de socio- economische ongelijkheid als de negatieve milieu-impact van noodzakelijke consumptie significant afnemen. Dit doen…

MISSIE

“Samensterker maakt als coöperatie goederen en diensten toegankelijk zodat iedereen een waardig leven kan leiden binnen de grenzen van de draagkracht van de planeet. Onze werking zorgt ervoor dat zowel de socio- economische ongelijkheid als de negatieve milieu-impact van noodzakelijke consumptie significant afnemen. Dit doen we door oplossingen aan te reiken die het vervullen van basisbehoeften voor burgers goedkoper én duurzamer maken. Zo dragen we bij aan een klimaat-neutrale en sociaal rechtvaardige maatschappij.” Kort samengevat wordt dat: “Basisbehoeften voor mensen goedkoper en duurzamer maken.”

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy