Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Muziek voor Ieder Kind Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MUZIEK VOOR IEDER KIND

Ukelila, brengt muziek in je leven

Adres
Marktplein 9 bus 21
3550 - Heusden-Zolder

Oprichtingsjaar
2014

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32492258603

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Muziek voor Ieder Kind vzw stelt zich tot doel de maatschappelijk kwetsbare positie van kinderen te versterken. Dit door culturele ontplooiing en via muziekbeoefening.

MISSIE

Muziek voor Ieder Kind vzw stelt zich tot doel de maatschappelijk kwetsbare positie van kinderen te versterken. Dit door culturele ontplooiing en via muziekbeoefening.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Ukelila

    Alle leerlingen krijgen tijdens schooltijd 1u/week muziekles van professionele muzikanten. Ze leren een instrument bespelen en samenspelen als orkest.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy