Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

LEIF Antwerpen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LEVENSEINDE INFORMATIEFORUM ANTWERPEN

LEIF Antwerpen wenst een waardig levenseinde voor iedereen mogelijk te maken.

Adres
Muggenberglei 278
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
2013

Ouderen - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0468 24 85 42

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
LEIF Antwerpen wenst een waardig levenseinde voor iedereen mogelijk te maken. Dit doen we op drie niveau's: Informeren van burgers over patientenrechten, wet euthanasie en wet palliatieve zorg. Helpen invullen van de voorafgaande wilsverklaringen. Opleidingen geven aan zorgverleners en andere geïnteresseerden. Sensibiliseren voor een groter…

MISSIE

LEIF Antwerpen wenst een waardig levenseinde voor iedereen mogelijk te maken. Dit doen we op drie niveau's: Informeren van burgers over patientenrechten, wet euthanasie en wet palliatieve zorg. Helpen invullen van de voorafgaande wilsverklaringen. Opleidingen geven aan zorgverleners en andere geïnteresseerden. Sensibiliseren voor een groter publiek door organiseren van activiteiten, bvb symposia.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy