Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sociale Kruidenier De Zandschakel Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SOCIALE KRUIDENIER - DE ZANDSCHAKEL

Adres
Liersebaan 52
2240 - Zandhoven

Oprichtingsjaar
2013

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32476865160

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
De sociale kruidenier geeft aan mensen in armoede ondersteuning door hen kwalitatieve producten aan te bieden aan sterk verminderde prijzen. Ze hebben keuzevrijheid en betalen voor hun producten, hetgeen hun eigenwaarde versterkt. De sociale kruidenier is ook een ontmoetingsplaats: een goed gesprek, begrip tonen en…

MISSIE

De sociale kruidenier geeft aan mensen in armoede ondersteuning door hen kwalitatieve producten aan te bieden aan sterk verminderde prijzen. Ze hebben keuzevrijheid en betalen voor hun producten, hetgeen hun eigenwaarde versterkt. De sociale kruidenier is ook een ontmoetingsplaats: een goed gesprek, begrip tonen en luisteren naar hen, kan hen uit hun isolement halen. De sociale kruidenier streeft naar een volwaardige sociale integratie van mensen in armoede en voert op vermelde wijze een strijd tegen armoede.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy