Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Kampenhoeve Ster vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KAMPENHOEVE STER

De Kampenhoeve, een veilige haven met ezels en paarden voor kinderen en volwassenen met e…

Adres
Kampenhoutsevoetweg 1
1910 - Kampenhout

Oprichtingsjaar
2013

Gezondheid (geestelijke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0478880119

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Kampenhoeve is een veilige haven voor zowel kinderen als volwassenen met een beperking en voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg. Ze kunnen hier terecht om op een laagdrempelige, speelse en gestructureerde manier tot rust te komen en in contact te gaan met onze ezels…

MISSIE

De Kampenhoeve is een veilige haven voor zowel kinderen als volwassenen met een beperking en voor jongeren uit de bijzondere jeugdzorg. Ze kunnen hier terecht om op een laagdrempelige, speelse en gestructureerde manier tot rust te komen en in contact te gaan met onze ezels en paarden. Een multi-disciplinair team en een sterk geëngageerd vrijwilligersteam staat paraat om zowel groepen als individuen te ontvangen en begeleiden. Door middel van wetenschappelijk onderzoek en uitwisseling met verschillende organisaties in binnen- en buitenland hebben we een sterk onderbouwde methode en is er nationale erkenning voor asino-en hippotherapie. De Kampenhoeve kan dmv sponsoring en subsidie zijn prijzen laag en toegankelijk houden voor iedereen en blijft daardoor een financieel gezonde organisatie.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Hippotherapie

  Adhv van oefeningen op en naast het paard wordt gewerkt aan de doelen van de ouders/begeleiders. Deze doelen worden tijdens een intake besproken adhv de capaciteiten van de persoon

  MEER

 • Time-Out

  Verbeteren van het welbevinden en zelfvertrouwen van de jongere in moeilijkheden (bijzondere jeugdzorg)

  MEER

 • Asinotherapie

  Adhv van oefeningen op de ezel wordt gewerkt aan de doelen van de ouders/begeleiders. Deze doelen worden tijdens een intake besproken adhv de capaciteiten van de persoon. Ook oefeningen naast en met de ezel worden gedetailleerd uitgewerkt.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy