Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Doctors4Doctors vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DOCTORS4DOCTORS

Zorgdragen voor het welzijn van artsen

Adres
Bieslooklaan 23
2520 - Ranst

Oprichtingsjaar
2013

Gezondheid (geestelijke) - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
0479/504.251

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
D4D wil voor de beroepsgroep een zichtbaar -laagdrempelig en herkenbaar- aanspreekpunt zijn dat een visie uitdraagt rond de zorg voor artsen. Dit op het gebied van medische hulp en psychologische begeleiding, en evenzeer voor het leren van vaardigheden rond afbakening, organisatie en teamwerking van hun…

MISSIE

D4D wil voor de beroepsgroep een zichtbaar -laagdrempelig en herkenbaar- aanspreekpunt zijn dat een visie uitdraagt rond de zorg voor artsen. Dit op het gebied van medische hulp en psychologische begeleiding, en evenzeer voor het leren van vaardigheden rond afbakening, organisatie en teamwerking van hun praktijk. D4D wil artsen leren -wanneer nodig- vlugger hulp te vragen. Zelfzorg is in die zin een absolute voorwaarde tot kwaliteitszorg voor de arts zelf, maar ook voor zijn patiënten, en appelleert de arts op zijn eigen levensstijl. D4D wil ook antwoord bieden op de hulpvraag van een arts in nood, waarbij zorg nodig is. Daarom biedt D4D, naargelang de nood van de arts, de mogelijkheid om te verwijzen binnen een geformaliseerd netwerk.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Artsen en Welzijn

  We willen op nationaal/regionaal niveau graag, met partners, het Instituut for Professional Health oprichten. We willen onderzoek promoten naar de gezondheid van artsen. Want gezonde artsen zijn een belangrijke indicator voor goede zorg naar patiënten en naar het aanbod in de gezondheidszorg. Hierbij zijn factoren…

  MEER

 • Artsen als Collega's

  We willen de cultuur van solidariteit onder collega's bevorderen.En dit reeds bij de opleiding. Verbondenheid en kwetsbaarheid en hier een veilig kader voor aanbieden zijn primordiaal.

  MEER

 • Artsen met een hulpvraag

  We zijn een aanspreekpunt voor collega's met een hulpvraag. Hiervoor zijn er co-artsen aanspreekbaar op Kring-niveau, en is er ook doorverwijzing mogelijk naar een professioneel operationeel netwerk.

  MEER

 • D4D partners

  We willen de Nieuwe Eed van Hippocrates (Genua 2017,WMA), installeren waarin we, als arts verklaren om naast de zorg voor patiënten, ook te kijken naar het systeem. En hier te benoemen en aan te geven, wat toxisch is voor het arts-zijn en hun welbevinden verhindert.…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy