Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Museum voor Schone Kunsten Gent Territoriale gemeenschappen

Officiële naam: AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KUNSTEN EN DESIGN

Adres
Botermarkt 1
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2013

Cultuur/patrimonium - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0)9/323.67.00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het MSK is een gastvrije plek waar beeldende kunst mensen duurzaam verbindt, waar bewondering en verwondering, reflectie en debat centraal staan. Het MSK staat ten dienste van een breed en divers publiek, binnen én buiten het gebouw. Het MSK focust op het uitdragen van Vlaamse…

MISSIE

Het MSK is een gastvrije plek waar beeldende kunst mensen duurzaam verbindt, waar bewondering en verwondering, reflectie en debat centraal staan. Het MSK staat ten dienste van een breed en divers publiek, binnen én buiten het gebouw. Het MSK focust op het uitdragen van Vlaamse en Belgische kunst in een internationale context.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy