Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw De Kompanie Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE KOMPANIE

Inclusief creatief atelier / woonproject voor jongvolwassenen met een beperking

Adres
Pastoor Van der Auwerastraat 18
2640 - Mortsel

Oprichtingsjaar
2013

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0475/85.85.35

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Missie De Kompanie vzw verstrekt dagbesteding en woongelegenheid voor jong volwassenen met een beperking. De deelnemers van de dagbesteding zijn ouder dan 14 jaar en hebben een zekere taakspanning en mate van zelfstandigheid. De bewoners van de woongelegenheid zijn minimum 21 jaar. Naast het bieden…

MISSIE

Missie De Kompanie vzw verstrekt dagbesteding en woongelegenheid voor jong volwassenen met een beperking. De deelnemers van de dagbesteding zijn ouder dan 14 jaar en hebben een zekere taakspanning en mate van zelfstandigheid. De bewoners van de woongelegenheid zijn minimum 21 jaar. Naast het bieden van zorg en ontplooiingskansen, legt De Kompanie vzw de klemtoon op vraaggestuurd en inclusief werken. De dagbesteding omvat een creatief atelier, gevestigd in een nieuwbouwproject te Mortsel. dagelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd die ondersteund worden door onze medewerkers ondersteund door enkele vrijwilligerst. Het activiteitenaanbod is ruim, gaande van creatief knutselen (breien, schilderen, koken, etc.) tot ontspannende uitstappen (een bingo, zeilen, een zoektocht, etc.). De Kompanie vzw biedt naast dagbesteding ook een woongelegenheid aan.. Het gaat om een kleinschalig woonproject waarbij huisvesting voorzien wordt met een ruim aanbod aan vraaggestuurde en zo inclusief mogelijke activiteiten alsook het werken in ons eigen koffiehuisje.).

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • We organiseren wekelijks 5 volle dagen creatieve activiteiten en uitstappen

    Sociale contacten creëren en netwerk vormen

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy