Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Konekt Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KONEKT

Leef voluit in een inclusieve wereld!

Adres
Lijnmolenstraat 153
9040 - Sint-Amandsberg

Oprichtingsjaar
2013

Onderwijs/Talentontwikkeling - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09 261 57 50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Beeld je in: je bent twaalf jaar en je wil kleuterjuf worden. Of professioneel danser. Dat kan niet. Want je hebt een verstandelijke beperking. Personen met een beperking worden onbewust uitgesloten. Ze krijgen vaak niet de kans om een actieve rol op te nemen in…

MISSIE

Beeld je in: je bent twaalf jaar en je wil kleuterjuf worden. Of professioneel danser. Dat kan niet. Want je hebt een verstandelijke beperking. Personen met een beperking worden onbewust uitgesloten. Ze krijgen vaak niet de kans om een actieve rol op te nemen in de maatschappij. Voluit leven in een inclusieve wereld, dat is waar Konekt voor gaat. Via vorming, talentprogramma's en dans versterken we personen met een beperking en hun netwerk. Via inspirerende campagnes zetten we de maatschappij in beweging. Onze missie ziet er als volgt uit: - We laten personen met een beperking een zichtbare en zinvolle rol opnemen in de samenleving. - We sporen bedrijven en organisaties aan tot een meer inclusief beleid. - We overtuigen het brede publiek dat een inclusieve samenleving het nieuwe normaal is. - We schakelen het systeem om van defect-denken naar talent-denken.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 015 402

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Hotspots voor talent

  Wat als leerlingen, leerkrachten, directeurs, ouders, lokale bedrijven en organisaties samen nadenken over de school van de toekomst? En ze die ideeën ook omzetten in een experiment? Drie scholen in Brugge en Wetteren gaan de uitdaging aan in het project Hotspots voor Talent.

  MEER

 • Talenttrajecten

  Praktijkgerichte opleidingen voor personen met een verstandelijke beperking: Co-begeleider in de kleuterklas, Co-begeleider in het woonzorgcentrum en Co-medewerker in een bedrijf. Het traject bestaat uit 14 opleidingsdagen en een stage in een bedrijf of kleuterschool

  MEER

 • Brake-Out

  Bij Brake-Out ontdekken jongvolwassenen wat ze graag doen en waar ze goed in zijn. Vervolgens lopen ze stage bij verschillende organisaties en bedrijven. Zo vergroten ze hun wereld en bouwen ze gericht aan een concrete toekomstdroom. Het programma bestaat in Antwerpen, Brugge, Leuven en Gent.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy