Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Overleef Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OVERLEEF

Leef, beleef en overleef met meer veerkracht en vanuit jouw talenten!

Adres
Grote Baan 106
3454 - Geetbets

Oprichtingsjaar
2013

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0497/38.35.15

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Via Overleef willen we kinderen, jongeren, maar ook volwassenen meer in hun kracht brengen. Positieve attributie, een talentgedreven aanpak en teruggaan naar de kern, dat is de rode draad die wij hanteren doorheen ons gehele aanbod van workshops, trainingen en coachings. Ook organisaties versterken we…

MISSIE

Via Overleef willen we kinderen, jongeren, maar ook volwassenen meer in hun kracht brengen. Positieve attributie, een talentgedreven aanpak en teruggaan naar de kern, dat is de rode draad die wij hanteren doorheen ons gehele aanbod van workshops, trainingen en coachings. Ook organisaties versterken we op deze manier. Een organisatie is maar succesvol als haar medewerkers in hun kracht zijn. Kinderen krijgen binnen onze organisatie extra aandacht. Zij zijn onze toekomst en ze staan voor heel wat uitdagingen in een steeds bewegende maatschappij. Een maatschappij waarin ze langer zullen gaan werken, waarin de ene verandering de andere opvolgt, waarin de druk alleen maar schijnt toe te nemen. Willen we dat zij gelukkig zijn, hun weg vinden en gewapend zijn, dan is het onze taak om hen nu reeds in hun kracht te helpen komen. We willen hen emotioneel versterken, hen laten ervaren dat ze geluk vinden vanuit hun talenten, vanuit hun passies. We laten hen samenwerken, verscherpen hun sociale vaardigheden en verhogen hun zelfvertrouwen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Survival- en natuurbeleving voor jongeren

    Elke woensdag bieden we een outdoor en survivalactiviteit aan gedurende 3 uur. De jongeren leren oplossingsgericht en projectmatig te werken met elkaar in en met de natuur.

    MEER

  • Dagworkshops en meerdaagse kampen, samenwerkingen met externe organisaties

    Tijdens de schoolvakanties worden er dag workshops en meerdaagse kampjes aangeboden. Natuurbeleving en bushcraft staan hier centraal. We beogen de groei van zelfvertrouwen van ieder kind.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy