Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Muzische Workshops Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: COMPAGNIE FEST

Muzische Workshops stimuleert cultuureducatie en ondersteunt artiest-docenten.

Adres
Wouter Haecklaan 16 bus 11
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
2013

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
?+32 3 808 27 95?

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Muzische Workshops stimuleert cultuureducatie en ondersteunt artiest-docenten. Onze werking kent 2 pijlers: ** Stimuleren van cultuureducatie Muzische Workshops wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking brengen met cultuureducatie. We willen iedereen enthousiasmeren om te experimenteren met Kunst en Cultuur. We ondersteunen cultuureducatieve activiteiten…

MISSIE

Muzische Workshops stimuleert cultuureducatie en ondersteunt artiest-docenten. Onze werking kent 2 pijlers: ** Stimuleren van cultuureducatie Muzische Workshops wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen in aanraking brengen met cultuureducatie. We willen iedereen enthousiasmeren om te experimenteren met Kunst en Cultuur. We ondersteunen cultuureducatieve activiteiten in het onderwijs, tijdens de vrije tijd en in de werksfeer. Onze aanpak is steeds inclusief en aangepast aan onze diverse samenleving. ** Ondersteuning van Artiest-Docenten Cultuureducatie vraagt om een unieke aanpak. Kunstenaars specialiseren zich in de creatie van kunst. Leraren specialiseren zich in lesgeven. Zo is ook cultuureducatie een ‘vak’ dat vraagt naar gespecialiseerde docenten. Wij noemen ze Artiest-Docenten. Muzische Workshops ondersteunt artiest-docenten door : - Werkmogelijkheden te scheppen - Methodiek & onderzoek - Pedagogische begeleiding - Administratieve en zakelijke ondersteuning

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy