Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW jASSper Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK JASSPER

Kinderen en jongeren met autisme

Adres
Tuinstraat 45
8530 - Harelbeke

Oprichtingsjaar
2014

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0496/180508

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VRIJETIJDSBESTEDING EN INTEGRATIE VAN KINDEREN EN JONGEREN MET EEN AUTISMESPECTRUMSTOORNIS OF ASS EN HUN FAMILIE WORKSHOPS VOOR "MAMASS" BIJSCHOLINGEN VOOR JEUGDVERENIGINGEN

MISSIE

VRIJETIJDSBESTEDING EN INTEGRATIE VAN KINDEREN EN JONGEREN MET EEN AUTISMESPECTRUMSTOORNIS OF ASS EN HUN FAMILIE WORKSHOPS VOOR "MAMASS" BIJSCHOLINGEN VOOR JEUGDVERENIGINGEN
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • jASSperkamp

  Eénmaal per jaar gaan we op "groot" kamp in Bohan, de Ardennen voor een week. Daar verblijven we in een prachtige setting waar de kids zich goed voelen, dit jaar voor de achtste keer.

  MEER

 • [email protected]

  Drie dagen van vertrouwd gezelschap met uitdagende opdrachten (reizen per trein) met ons Ardeens huis als uitvalsbasis voor jongeren +12 die al minstens 1 jASSperkamp meemaakten

  MEER

 • Familiedagen, terugkomdagen, ....

  Organiseren, meestal in onze thuisbasis Harelbeke waar we een erkende jeugdvereniging zijn, van samenkomsten die de verstandhouding verbeteren binnen onze doelgroep en van samenkomsten die de integratie van onze doelgroep in het dagelijks leven bevorderen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy