Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 5.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Iktic Tourettevereniging België VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IKTIC TOURETTEVERENIGING BELGIE

Informeren over Tourette op een positieve manier

Adres
Opoeterseweg 43
3680 - Maaseik

Oprichtingsjaar
2014

Gezondheid (geestelijke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0496806282

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Iktic Tourettevereniging België VZW wil het syndroom van Gilles de la Tourette op een positieve en creatieve manier bekender maken in de maatschappij. We willen informeren over Tourette en de aanverwante stoornissen zoals ADHD, OCD en ASS. Want ook die laatste kunnen een heel belangrijke…

MISSIE

Iktic Tourettevereniging België VZW wil het syndroom van Gilles de la Tourette op een positieve en creatieve manier bekender maken in de maatschappij. We willen informeren over Tourette en de aanverwante stoornissen zoals ADHD, OCD en ASS. Want ook die laatste kunnen een heel belangrijke rol spelen in het leven van iemand met Tourette.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.