Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zaba Kina vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZABA KINA

Zij werken zelf aan hun toekomst. Wij helpen!

Adres
Zonnebloemstraat 22
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
2002

Armoedebestrijding - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0477/972598

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Samen met onze Congolese partner, CREROEA, bouwen wij aan duurzame structuren in Boma, D.R.Congo voor kwetsbare wees- en straatkinderen en de arme plattelandsbevolking. Zij doen het zelf en zijn de actoren van hun eigen ontwikkeling, wij helpen! Vzw Zaba kina bestuurt niet en beheert niet,…

MISSIE

Samen met onze Congolese partner, CREROEA, bouwen wij aan duurzame structuren in Boma, D.R.Congo voor kwetsbare wees- en straatkinderen en de arme plattelandsbevolking. Zij doen het zelf en zijn de actoren van hun eigen ontwikkeling, wij helpen! Vzw Zaba kina bestuurt niet en beheert niet, dat doen de vrijwilligers van asbl Creroea. Samen met hen zoeken we oplossingen voor de problemen van de plaatselijke bevolking. Onze werkterreinen zijn onderwijs, gezondheidszorg, familieplanning, duurzame landbouw, water, organisatieversterking en capaciteitsopbouw. Ons doel: meedoen en volhouden net zolang totdat ze ons niet meer nodig hebben. Onze missie: onderwijs en gezondheidzorg zijn basisrechten, ook voor mensen zonder middelen. Met respect voor hun eigenheid, cultuur, waarden en geschiedenis werken we samen aan hun toekomst.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Onderwijs

  Onderwijs is een basisrecht en geeft kinderen toekomst. Wij willen geen enkel talent laten verloren gaan en de sociale en economische weerbaarheid van kwetsbare kinderen/jongeren versterken. Ons motto: als je mensen ontwikkelt, ontwikkel je een maatschappij en bestrijd je armoede. Elke maand betaalt Zaba Kina…

  MEER

 • Gezondheidszorg & familieplanning

  Dit medisch centrum geeft medische zorg aan de kinderen van het weeshuis, aan de leerlingen van de school en aan alle arme mensen uit de omgeving die nu nergens terecht kunnen en dikwijls hun toevlucht zoeken bij traditionele genezers Mensen komen naar het medisch centrum…

  MEER

 • Organisatieversterking en capaciteitsopbouw

  Op eigen initiatief bezoeken onze dokters, verpleegsters en sociaal werkers de arme plattelandsbevolking en verstrekken medische en sociale hulp en organiseren zij regelmatig sensibiliserende campagnes rond familieplanning en gezondheidszorg.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy