Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

WERELDMEDIAHUIS VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WERELDMEDIAHUIS

Quality first

Adres
Vlasfabriekstraat 11
1060 - Sint-Gillis

Oprichtingsjaar
2002

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 536 19 78

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging stelt zich tot doel het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling in Vlaanderen te verbreden en versterken door de ruime publieke opinie op een permanente en journalistieke wijze te informeren over migratie en diversiteit, klimaat en duurzame ontwikkeling, ongelijkheid en mensenrechten, conflict en…

MISSIE

De vereniging stelt zich tot doel het draagvlak voor ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling in Vlaanderen te verbreden en versterken door de ruime publieke opinie op een permanente en journalistieke wijze te informeren over migratie en diversiteit, klimaat en duurzame ontwikkeling, ongelijkheid en mensenrechten, conflict en polarisering, macht en mondialisering, en alle hieraan verbonden thema’s in de meest ruime zin.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Noordwerking

    MO* heeft een informatieve opdracht. Daarmee willen we de individueel ge'eresseerden wereldgerichte informatie bieden en hen in die zin helpen zich op een bepaalde manier te situeren binnen het wereldgebeuren van vandaag. MO* zit op de lijn die ook gedefinieerd wordt door CONCORD en de…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy