Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HUIS ERIKA THIJS VZW Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUIS ERIKA THIJS

Ondersteuning bij kankerverwerking

Adres
Villerspark 5 bus 2
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2003

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
011 43 32 99

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Huis Erika Thijs is een ontmoetingsplaats en wegwijzer voor mensen die willen praten of op zoek zijn naar informatie over kanker. Je kan er zo binnenlopen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u-17u. Het is een open huis voor mensen met kanker, hun familie…

MISSIE

Huis Erika Thijs is een ontmoetingsplaats en wegwijzer voor mensen die willen praten of op zoek zijn naar informatie over kanker. Je kan er zo binnenlopen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u-17u. Het is een open huis voor mensen met kanker, hun familie en vrienden. Vrijwilligers bieden er een luisterend oor voor angst, pijn en verdriet en schenken persoonlijke aandacht aan onzekerheid, zorgen en twijfel. De vrijwilligers zijn erg gemotiveerde mensen die een degelijke opleiding achter de rug hebben. Zij worden op hun beurt begeleid en gecoacht door professionele hulpverleners. Naast de functie van inloophuis worden er ook laagdrempelige activiteiten georganiseerd voor de gasten. Al deze activiteiten worden verzorgd door professionele vrijwilligers en worden quasi gratis aangeboden (3 euro per activiteit).

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy