Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BEST Leuven (VTK Ondersteuning vzw) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VTK ONDERSTEUNING

Empowered Diversity through Developing Students

Adres
Studentenwijk Arenberg 6 bus 1
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2003

Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 16/20 00 97

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
BEST Leuven heeft als doel de belangen van de studenten aan de faculteit Ingenieurswetenschappen, de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, de faculteit Industriele Ingenieurswetenschappen en de faculteit Wetenschappen van de KU Leuven, binnen BEST te verdedigen en deel te nemen aan de organisatie en opbouw van de verschillende…

MISSIE

BEST Leuven heeft als doel de belangen van de studenten aan de faculteit Ingenieurswetenschappen, de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, de faculteit Industriele Ingenieurswetenschappen en de faculteit Wetenschappen van de KU Leuven, binnen BEST te verdedigen en deel te nemen aan de organisatie en opbouw van de verschillende BEST-programma’s. Verder heeft zij als doel studenten te ontwikkelen aan de hand van allerlei activiteiten, met een internationaal aspect indachtig.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy