Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hubertus Vereniging Vlaanderen

De kracht achter uw jacht

Adres
Lambermontlaan 410
1030 - Schaarbeek

Oprichtingsjaar
2001

Diensten aan verenigingen - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
022420045

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als jachtvereniging staan wij voor een duurzaam gebruik van de natuur. Hubertus Vereniging Vlaanderen is de belangenvereniging die alle jagers in Vlaanderen vertegenwoordigt. Onze missie is om via alle mogelijke kanalen inclusief wetgeving en beleid, een klimaat te creëren waar binnen de jacht vanzelfsprekend is.…

MISSIE

Als jachtvereniging staan wij voor een duurzaam gebruik van de natuur. Hubertus Vereniging Vlaanderen is de belangenvereniging die alle jagers in Vlaanderen vertegenwoordigt. Onze missie is om via alle mogelijke kanalen inclusief wetgeving en beleid, een klimaat te creëren waar binnen de jacht vanzelfsprekend is. Enkele van onze doelen zijn o.a.: de bevordering van de jacht als verstandig gebruik van natuurlijke, semi-natuurlijke habitats, cultuurlandschappen, wildsoorten en overige fauna en flora, het beheer, het behoud, het welzijn van in het wild levende fauna

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy