Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

WIELS - Centrum voor Hedendaagse Kunst Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WIELS CENTRE D'ART CONTEMPORAIN - CENTRUM VOOR HEDENDAAGSE KUNST

Adres
Van Volxemlaan 354
1190 - Vorst

Oprichtingsjaar
2002

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
023400059

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in België, en zonder een permanente collectie, richt WIELS Centrum voor Hedendaagse Kunst zich op het presenteren van tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als meer gevestigde waarden. WIELS ontwikkelt een…

MISSIE

Als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in België, en zonder een permanente collectie, richt WIELS Centrum voor Hedendaagse Kunst zich op het presenteren van tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als meer gevestigde waarden. WIELS ontwikkelt een geheel van tijdelijke activiteiten, zonder een permanente collectie uit te bouwen, en dit in een dynamische en open context

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy