Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Merhaba Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MERHABA

Samen Bewegen naar een positief alternatief !

Adres
Baksteenkaai 76 bus 2
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2002

Welzijn - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32 483 09 10 07

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Merhaba is een sociale beweging die zich inzet voor de emancipatie, maatschappelijke participatie en acceptatie van holebi-, transgender-, queer- en intersekspersonen (LGBTQI) met een migratieachtergrond. De primaire doelstelling van Merhaba is om een veilige plek te creëren voor LGBTQI met een migratieachtergrond. Tegelijk is Merhaba…

MISSIE

Merhaba is een sociale beweging die zich inzet voor de emancipatie, maatschappelijke participatie en acceptatie van holebi-, transgender-, queer- en intersekspersonen (LGBTQI) met een migratieachtergrond. De primaire doelstelling van Merhaba is om een veilige plek te creëren voor LGBTQI met een migratieachtergrond. Tegelijk is Merhaba ook een expertise- en kenniscentrum dat individuen en organisaties informeert en sensibiliseert omtrent thema's op de snijlijn van cultuur, gender en seksuele diversiteit.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy