Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

GATAM vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WERKVORMM

Verbinding werkt

Adres
Stoopstraat 1
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
2002

Migratie/integratie - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
032338500

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
GATAM begeleidt langdurig werkloze kansengroepen naar de arbeidsmarkt via opleiding, werkervaring en integrale trajectbegeleiding. Onze deelnemers zijn veelal jongeren, nieuwkomers of mensen die slechts geringe tijd in België verblijven. Momenteel werken wij intensief aan nieuwe programma's die een antwoord willen bieden aan de nood van…

MISSIE

GATAM begeleidt langdurig werkloze kansengroepen naar de arbeidsmarkt via opleiding, werkervaring en integrale trajectbegeleiding. Onze deelnemers zijn veelal jongeren, nieuwkomers of mensen die slechts geringe tijd in België verblijven. Momenteel werken wij intensief aan nieuwe programma's die een antwoord willen bieden aan de nood van snelle tewerkstelling voor vluchtelingen uit de huidige migratiestromen. Daarbij zijn technische vorming, maar ook innovatieve taalbegeleiding en creatieve wegen om mensen te bemiddelen naar werk aan de orde.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 39

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Vluchtelingen

  In een 2 maand durend programma worden vluchtelingen geattesteerd op basis van waargenomen competenties. We voorzien hen van een kort taalbad, geven sollicitatietraining en -begeleiding en ondersteunen hen bij hun eerste stappen naar onze arbeidsmarkt.

  MEER

 • www.3clicksaway.be

  Via de website www.3clicksaway.be geven we werkzoekenden een gezicht. 3CA werkt als een 'omgekeerd uitzendkantoor', geen vitrine met vacatures, maar een vitrine met gemotiveerde mensen erin!

  MEER

 • Restauratie erfgoed (water, haven en industrieel erfgoed)

  De kranen aan de Rijnkaai te Antwerpen, de kleine kraan aan de voet van het MAS, ons eigen schip, de François Musin, de O.305. De laatste IJslandvaarder van België wordt gerestaureerd en behouden voor later.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy