Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Allemaal Poezen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ALLEMAAL POEZEN vzw

Opvang en verzorging van thuis- en kansloze poezen

Adres
Annekensstraat 13
9150 - Kruibeke

Oprichtingsjaar
2002

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32478312873

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Allemaal Poezen is een erkend, niet gesubsidieerd, adoptiecentrum dat zich bezig houdt met de opvang van thuis- en kansloze poezen, die na een korte rust- en/of herstelperiode naar een nieuw warm nestje kunnen verhuizen. Daarnaast wonen er op het domein van de opvang nog veel…

MISSIE

Allemaal Poezen is een erkend, niet gesubsidieerd, adoptiecentrum dat zich bezig houdt met de opvang van thuis- en kansloze poezen, die na een korte rust- en/of herstelperiode naar een nieuw warm nestje kunnen verhuizen. Daarnaast wonen er op het domein van de opvang nog veel andere jagende en ronkende katjes. Sommigen zijn te oud, anderen lijden aan een chronische aandoening, het merendeel is gezond maar hebben zoveel meegemaakt dat ze een nieuwe herplaatsing niet meer zouden aankunnen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Blijvertjes

    In onze opvang wonen veel poesjes. Sommigen tijdelijk, maar daarnaast nog heel wat andere jagende en ronkende katjes. Sommigen zijn (te) oud, anderen lijden aan een chronische aandoening. Heel wat gezonde van lichaam ook maar met trauma’s omdat ze zoveel meegemaakt hebben, het vertrouwen in…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy