Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Impuls Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IMPULS

Adres
Blokkenstraat
3050 - Oud-Heverlee

Oprichtingsjaar
2001

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0032476868635

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Kinderen, jongeren en volwassen die zich ergens onzeker bij voelen een impuls geven. We gaan aan de hand van oefeningen met dieren (vnl.paarden) hun vaardigheden bevorderen, hun grenzen verleggen, hun leefwereld uitbreiden, hen initiatief leren nemen,... waardoor hun zelfvertrouwen zal stijgen,... Dankzij onze inbreng, zullen…

MISSIE

Kinderen, jongeren en volwassen die zich ergens onzeker bij voelen een impuls geven. We gaan aan de hand van oefeningen met dieren (vnl.paarden) hun vaardigheden bevorderen, hun grenzen verleggen, hun leefwereld uitbreiden, hen initiatief leren nemen,... waardoor hun zelfvertrouwen zal stijgen,... Dankzij onze inbreng, zullen ze gegroeid zijn tot een sterker persoon die beter zal kunnen omgaan met tegenslagen en moeilijkheden die ze kunnen tegenkomen op hun weg en op hun beurt zullen ze een steun en impuls kunnen zijn voor anderen die geconfronteerd worden met beperkingen en moeilijkheden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Sessie kort traject coaching

    Ouders een klare kijk geven op uitdagingen die ze na een sessie vol zelfvertrouwen kunnen aanpakken.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy