Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Impuls Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IMPULS

Adres
Waversebaan
3050 - Oud-Heverlee

Oprichtingsjaar
2001

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw Impuls wil kinderen met en zonder handicap met elkaar en met paarden leren omgaan. We verhogen van het welzijn van elk kind door hen successen te laten ervaren waardoor hun zelfvertrouwen een enorme boost krijgt, met als gevolg dat ze gaan stralen, weerbaarder worden,…

MISSIE

vzw Impuls wil kinderen met en zonder handicap met elkaar en met paarden leren omgaan. We verhogen van het welzijn van elk kind door hen successen te laten ervaren waardoor hun zelfvertrouwen een enorme boost krijgt, met als gevolg dat ze gaan stralen, weerbaarder worden, in zichzelf geloven, vlotter initiatief durven nemen, gemakkelijker contacten zullen leggen, verantwoordelijkheid zullen opnemen, grenzen durven verleggen, ...

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Paardendag Oud-Heverlee

    Kinderen en jongeren met en zonder handicap organiseren samen evenementen.

    MEER

  • Sessie kort traject coaching

    Vrouwen een klare kijk geven op uitdagingen die ze na een sessie vol zelfvertrouwen kunnen aanpakken.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy