Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BELGIAN PARALYMPIC COMMITTEE Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BELGIAN PARALYMPIC COMMITTEE

Adres
Boechoutlaan 9
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
2001

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 474 51 50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Belgian Paralympic Committee (BPC) vertegenwoordigt de Paralympische Beweging en haar waarden in ons land. Het Belgian Paralympic Committee is erkend door het International Paralympic Committee. Het Belgian Paralympic Committee volgt de topatleten en de beloftevolle jongeren op. Daarnaast wil BPC de samenleving informeren over…

MISSIE

Het Belgian Paralympic Committee (BPC) vertegenwoordigt de Paralympische Beweging en haar waarden in ons land. Het Belgian Paralympic Committee is erkend door het International Paralympic Committee. Het Belgian Paralympic Committee volgt de topatleten en de beloftevolle jongeren op. Daarnaast wil BPC de samenleving informeren over de sportmogelijkheden en wil ze sporters met een handicap de kans geven op een kwaliteitsvolle manier sport te beoefenen. BPC richt zich naar alle handicapgroepen, sporters met een fysieke, visuele of verstandelijke handicap, en op alle niveaus: van recreatiesport tot en met topsport en alles wat daar tussen zit.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy