Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sint Jan Zedelgem Lions vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SINT JAN ZEDELGEM LIONS

Adres
Rembertstraat 4 bus 0001
8210 - Zedelgem - Veldegem

Oprichtingsjaar
2001

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
+32-4-757-74-8

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft tot doel: - De ontwikkeling van de lichamelijke opvoeding in het algemeen en van de basketbalsport (Rolstoelbasket, G-Basket en valide basket) in het bijzonder; - Het organiseren van trainingen, zowel op recreatief als op competitief vlak; - Het promoten via initiaties van…

MISSIE

De vereniging heeft tot doel: - De ontwikkeling van de lichamelijke opvoeding in het algemeen en van de basketbalsport (Rolstoelbasket, G-Basket en valide basket) in het bijzonder; - Het organiseren van trainingen, zowel op recreatief als op competitief vlak; - Het promoten via initiaties van rolstoelbasket, G-basket en valide basket in Vlaanderen; - Het deelnemen aan georganiseerde competities en tornooien georganiseerd door Parantee, VBL (Vlaamse Basketballiga) en IWBF Europe; - Het organiseren van basketbalkampen; - Een kenniscentrum zijn voor rolstoelbasket in West-Vlaanderen; - Mensen in armoede en mensen met een beperking de kans geven om te sporten; - Racisme en discriminatie te helpen verdwijnen via sport; - Zich in te zetten voor de ontwikkeling van het Zedelgemse en West-Vlaamse sportlandschap. - Het ondersteunen en geven van informatie aan mensen met een beperking.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • It takes Two to tandem

    In Vlaanderen bestaat er momenteel geen wielerclub voor mensen met een visuele beperking. We willen hier verandering inbrengen en vanaf 2020 richten we een wielerteam voor mensen met een visuele beperking op. Hiervoor kopen we 3 tandems aan en zijn we op zoek naar piloten…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy