Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

inloopteam De Viertorre Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE VIERTORRE OOSTENDE

Adres
Edith Cavellstraat 54-56
8400 - Oostende

Oprichtingsjaar
2001

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
059/59.20.06

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Inloopteam De Viertorre is sinds 2002 in Oostende actief en dit om een preventieve dienstverlening uit te werken naar kwetsbare gezinnen met jonge kinderen en gezinnen die een kindje verwachten. Het Inloopteam wil ouders op diverse vlakken ondersteuning bieden en dit door ruimte te bieden…

MISSIE

Inloopteam De Viertorre is sinds 2002 in Oostende actief en dit om een preventieve dienstverlening uit te werken naar kwetsbare gezinnen met jonge kinderen en gezinnen die een kindje verwachten. Het Inloopteam wil ouders op diverse vlakken ondersteuning bieden en dit door ruimte te bieden voor hun verhaal, een plaats te zijn waar men terecht kan met allerlei vragen, diverse vormen van groepswerk en ontmoeting te organiseren en door kinderkledij, babymateriaal, speelgoed en pamperpakketten ter beschikking te stellen in Het Ruilhoekje. Het Inloopteam is erkend door Kind en Gezin.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy