Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cycling Vlaanderen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CYCLING VLAANDEREN

Adres
Strandlaan 3
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2001

Diensten aan verenigingen - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
093219020

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij zijn de officiële erkende en gesubsidieerde sportfederatie voor het wielrennen. Wij staan in voor de ontwikkeling en groei van de wielersport in Vlaanderen van initiatie tot topsport. Cycling Vlaanderen neemt initiatieven binnen weg, piste, MTB, G-Sport, Indoor en BMX. Cycling Vlaanderen richt zich tot…

MISSIE

Wij zijn de officiële erkende en gesubsidieerde sportfederatie voor het wielrennen. Wij staan in voor de ontwikkeling en groei van de wielersport in Vlaanderen van initiatie tot topsport. Cycling Vlaanderen neemt initiatieven binnen weg, piste, MTB, G-Sport, Indoor en BMX. Cycling Vlaanderen richt zich tot een breed publiek en streeft gendergelijkheid na. Cycling Vlaanderen werkt intens samen met overheid en de bedrijfswereld.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 4 387 614

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 22

AANTAL VRIJWILLIGERS: 501 tot 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Zij-aan-Zij

    Een project voor en door vrouwen om meer meisjes in de competitie te krijgen.

    MEER

  • Kidz on Wheelz

    Een project om kinderen te laten kennismaken met de rijkheid van de fiets.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy