Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SISP vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: SEBASTIAN INDIAN SOCIAL PROJECTS

elk kind een eerlijke toekomst

Adres
Geerdegem-Schonenberg 18
2800 - Mechelen

Oprichtingsjaar
2001

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
015 340 675 of +32 478 294 603

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
SISP v.z.w. wil werken aan mondiale bewustwording, en wil vanuit het Westen bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen van SISP ngo: de lokale gemeenschap in Zuid-India en specifiek de armste bevolkingsgroep maximaal versterken om zelf een betere toekomst te realiseren, op een duurzame manier,…

MISSIE

SISP v.z.w. wil werken aan mondiale bewustwording, en wil vanuit het Westen bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen van SISP ngo: de lokale gemeenschap in Zuid-India en specifiek de armste bevolkingsgroep maximaal versterken om zelf een betere toekomst te realiseren, op een duurzame manier, via kwalitatief aangepast onderwijs, met ondersteuning op vlak van materiele en mentale levensbehoeften, ongeacht godsdienst, kaste of sekse.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy