Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Madam Fortuna Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MADAM FORTUNA

Adres
Sergeyselsstraat 20
2140 - Antwerpen - Borgerhout

Oprichtingsjaar
1999

Cultuur/patrimonium - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
03 235 05 52

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In hartje Antwerpen, midden in de bruisende en superdiverse wijk Borgerhout, ligt de broedplaats van Madam Fortuna. Madam Fortuna omarmt de mensen in haar stad, haar land en heel Europa met wervelende muziek, theater en muziektheater. Madam Fortuna ademt kunst, voor en door iedereen. Mensen…

MISSIE

In hartje Antwerpen, midden in de bruisende en superdiverse wijk Borgerhout, ligt de broedplaats van Madam Fortuna. Madam Fortuna omarmt de mensen in haar stad, haar land en heel Europa met wervelende muziek, theater en muziektheater. Madam Fortuna ademt kunst, voor en door iedereen. Mensen van alle culturen, jong, oud, man, vrouw, vreemd, vertrouwd: iedereen doet mee in onze eigenzinnige artistieke projecten. Van beginners tot professionelen: we werken vanuit hun talenten en maken deze sterker. Jong talent dat bovendrijft, krijgt een extra scheut aandacht. Zo geven we een podium aan stemmen, die anders nog teveel onzichtbaar blijven.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy