Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wind en Watersport Vlaanderen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WIND EN WATERSPORT VLAANDEREN

Omdat watersporten voor iedereen is !

Adres
Zuiderlaan 13
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1999

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
09/2431120

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
WWSV is de unisportfederatie Watersport in Vlaanderen. De sporten zijn: windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, catamaran, zwaardboten, zeezeilen en zeilwagenrijden. Sinds 2014 legt de federatie ook de nadruk op G-sport: zeilen of surfen voor mensen met een beperking. Tot op heden groeit deze sector binnen de federatie…

MISSIE

WWSV is de unisportfederatie Watersport in Vlaanderen. De sporten zijn: windsurfen, golfsurfen, kitesurfen, catamaran, zwaardboten, zeezeilen en zeilwagenrijden. Sinds 2014 legt de federatie ook de nadruk op G-sport: zeilen of surfen voor mensen met een beperking. Tot op heden groeit deze sector binnen de federatie nog steeds; in tal van onze clubs kunnen mensen met een beperking leren zeilen of surfen, of zich verdiepen in een van deze sporten, steeds ondersteund door WWSV. De federatie staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel recreatieve als de competitieve watersport beoefenen. WWSV ondersteunt al haar 78 clubs met raad en daad: van initiatiedagen, recreatieve evenementen, bijscholingen, opleidingen tot financiële ondersteuning, organisatie van competitie.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 13

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Ik G-surf, ik G-zeil

    In zeker 16 van onze clubs worden het hele seizoen door initiaties georganiseerd speciaal voor mensen met een beperking. Zij kunnen gratis kennismaken met zeilen of surfen/suppen onder begeleiding van speciaal opgeleide en gekwalificeerde lesgevers en met aangepast materiaal (aangepaste zeilboot of surf/supplank). Plezier voor…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy