Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gevangenismuseum vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GEVANGENISMUSEUM

Adres
Hoevestraat 31
2330 - Merksplas

Oprichtingsjaar
1999

Cultuur/patrimonium - Justitie


Telefoon (algemeen nummer)
+32-14-633 624

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In het Gevangenismuseum vertelt de gids het cultuurhistorisch verhaal van de vagebonden in de landloperskolonies van Merksplas en Wortel, die werden opgesloten toen arm zijn nog een misdrijf was. Het verhaal gaat over de geschiedenis van straffen en misdrijven door de eeuwen heen, het verhaal…

MISSIE

In het Gevangenismuseum vertelt de gids het cultuurhistorisch verhaal van de vagebonden in de landloperskolonies van Merksplas en Wortel, die werden opgesloten toen arm zijn nog een misdrijf was. Het verhaal gaat over de geschiedenis van straffen en misdrijven door de eeuwen heen, het verhaal van het Belgisch Gevangeniswezen, in een brede context van tijd en ruilmte.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy