Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 5.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Greyhounds in Nood Belgium Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: GREYHOUNDS IN NOOD BELGIUM

vzw Greyhounds in Nood Belgium

Adres
Florastraat 1
9840 - De Pinte

Oprichtingsjaar
1999

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
09/324 00 26

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Adoptieprogramma voor Greyhounds en Galgos uit Spanje De organisatie Vzw “Greyhounds in Nood Belgium” is een organisatie die zich tot doel stelt zoveel mogelijk ongewenste Greyhounds en Spaanse Galgos, die na jarenlange mishandeling nog een gruwelijke dood wachten, te plaatsen bij adoptiegezinnen in België. Vzw…

MISSIE

Adoptieprogramma voor Greyhounds en Galgos uit Spanje De organisatie Vzw “Greyhounds in Nood Belgium” is een organisatie die zich tot doel stelt zoveel mogelijk ongewenste Greyhounds en Spaanse Galgos, die na jarenlange mishandeling nog een gruwelijke dood wachten, te plaatsen bij adoptiegezinnen in België. Vzw “Greyhounds in Nood Belgium” heeft zijn eigen vervoer en staat altijd klaar om waar dan ook in Europa, maar voornamelijk in Spanje, noodlijdende windhonden op te halen. Het is de politiek van de organisatie dat er eerst een adoptiegezin voor de honden gezocht wordt, vooraleer ze naar België komen. Uitzondering wordt gemaakt voor honden die in levensbedreigende omstandigheden verkeren. Daarvoor hebben we een transitopvang waar alle noodzakelijke zorgen kunnen toegediend worden en waar honden verblijven tot ze hersteld zijn.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.