Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Breast International Group Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Officiële naam: BREAST INTERNATIONAL GROUP

Think BIG - Real progress in the fight against breast cancer.

Adres
Bretagnestraat 20
1200 - Sint-Lambrechts-Woluwe

Oprichtingsjaar
1999

Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 541 32 16

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Breast International Group vzw, afgekort als BIG, wil dubbel werk in het wetenschappelijk borstkankeronderzoek beperken en internationaal onderzoek vergemakkelijken. Daarom stimuleert ze samenwerking tussen haar leden en andere academische netwerken zoals de North American Breast Cancer Group (NABCG). Ze werkt samen met de farmaceutische industrie,…

MISSIE

Breast International Group vzw, afgekort als BIG, wil dubbel werk in het wetenschappelijk borstkankeronderzoek beperken en internationaal onderzoek vergemakkelijken. Daarom stimuleert ze samenwerking tussen haar leden en andere academische netwerken zoals de North American Breast Cancer Group (NABCG). Ze werkt samen met de farmaceutische industrie, maar behoudt haar onafhankelijkheid.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

> 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 37

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy