Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

LUS vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LUS

Sterk in verbinden

Adres
Zebrastraat 18 bus 001
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1998

Welzijn - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0497435923

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
LUS vzw stimuleert verbondenheid tussen mensen want samen sta je sterker, vind je vlugger oplossingen én (betekenisvolle) anderen hebben een positief effect op je kwaliteit van leven. Door in te zetten op verbindingen wil LUS vzw als vrijwilligersorganisatie bijdragen aan de uitbouw van een waardige…

MISSIE

LUS vzw stimuleert verbondenheid tussen mensen want samen sta je sterker, vind je vlugger oplossingen én (betekenisvolle) anderen hebben een positief effect op je kwaliteit van leven. Door in te zetten op verbindingen wil LUS vzw als vrijwilligersorganisatie bijdragen aan de uitbouw van een waardige samenleving die niemand uitsluit. Dit doen we o.a. via het vormen van een LUS-groep rond ieder die een wens heeft tot meer verbondenheid met anderen. Een LUS-groep bestaat uit een aantal mensen (familieleden, vrienden, buren, kennissen, vrijwilligers) die actief betrokken willen zijn op het leven van die ene persoon en daarom regelmatig samenkomen om naar elkaar te luisteren, samen na te denken, te zoeken en te vieren wat goed gaat. Elke LUS-groep wordt ondersteund door een vrijwillige LUS-medewerker.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy