Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

LETS Vlaanderen Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: LETS VLAANDEREN

De help elkaar-beweging

Adres
Wellekensstraat 45
9300 - Aalst

Oprichtingsjaar
1998

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
053 730 816

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
LETS Vlaanderen is de motor en het platform van het letsen in Vlaanderen. LETS Vlaanderen stimuleert en versterkt de lokale en regionale groepen en initiatieven die met de LETS-methodiek en de kernwaarden gebaseerd op gelijkwaardigheid, duurzaamheid en onderlinge hulp tastbare stappen zetten naar een warmere…

MISSIE

LETS Vlaanderen is de motor en het platform van het letsen in Vlaanderen. LETS Vlaanderen stimuleert en versterkt de lokale en regionale groepen en initiatieven die met de LETS-methodiek en de kernwaarden gebaseerd op gelijkwaardigheid, duurzaamheid en onderlinge hulp tastbare stappen zetten naar een warmere samenleving en meer bruto nationaal geluk. LETS Vlaanderen ondersteunt de initiatiefnemers, biedt hen een platform, schakelt hun expertise in, in de bredere stroming van de geef- en ruileconomie, die LETS Vlaanderen mee wil voortstuwen. LETS Vlaanderen zet in op de maatschappelijke toegevoegde waarden die via de LETS-beweging gerealiseerd worden: een grotere veerkracht van lokale gemeenschappen, sociale emancipatie zonder uitsluiting, meer welzijn, vermaatschappelijking van de zorg, gelijkwaardigheid, duurzaamheid, mensen versterken in hun kracht en competenties, die actieve participatie van ook zwakkeren in de samenleving en democratisch burgerschap.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy