Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Netepaleis Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AMAZONE MENS, MILIEU EN MUZIEK

MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek, die on…

Adres
bogaertsheide, 16
2560 - Nijlen

Oprichtingsjaar
1998

Cultuur/patrimonium - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0476600574

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
MMM bouwt bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM werkt met hart en ziel op haar natuurdomein Het Netepaleis te Kessel. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek, die ons verbindt in tradities en in nieuw…

MISSIE

MMM bouwt bruggen met een stevige en gezonde basis. MMM werkt met hart en ziel op haar natuurdomein Het Netepaleis te Kessel. MMM verbindt de Mens in een gezond Milieu door de taal die iedereen verstaat: Muziek, die ons verbindt in tradities en in nieuw creaties. Een oud tuinbouwbedrijf werd omgebouwd tot Het Netepaleis te Kessel. Dit werd een prachtig voorbeeld op sociaal, ecologisch en duurzaam gebied waar vele mensen inspiratie opdoen en positieve belevingen hebben. Vooral tijdens concerten, muzikale wandelingen, kinderkampen kunnen wij dit delen met anderen. De afhankelijkheid van seizoenen en ook de corona-maatregelen lieten ons nieuwe mogelijkheden vinden om onze werking verder te zetten via muzikale wandelingen, workshops, stages enz. De financiële drempel moet haalbaat blijven voor iedereen. Laat ons met deze waarden bouwen aan een toekomst vol respect en solidariteit.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Kinderkampen in de natuur

  Kinderen kunnen tijdens de schoolvakanties op het domein allerhande beleven in groep met aandacht voor natuur, muziek, respect, spel, culturele tradities, kunst, dieren en zoveel meer!

  MEER

 • Cultuur in de natuur

  Muzikale en eventueel ook Culinaire Natuurverwennerij via een parcours waarop muzikanten en verhalenvertellers op de ultieme plekjes mensen verwelkomen!

  MEER

 • Verwendag 0-99

  Via een dag met verschillende keuze-activiteiten kunnen groouders kennis maken met elkaar maar ook hun kleinkinderen aan het werk zien met andere kinderen, zij kunnen zelf iets leren aan anderen en mooie tradities doorgeven!

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy