Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vlaamse Ouderenraad vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VLAAMSE OUDERENRAAD

officieel adviesorgaan van de ouderen in Vlaanderen en de Nederlandssprekende Brusse…

Adres
Broekstraat 49-53
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1998

Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
02 209 34 51

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Vlaamse Ouderenraad wil de ervaring en competenties van ouderen samenbrengen en inzetten om een essentiële bijdrage te leveren tot het versterken van de maatschappelijke slagkracht van alle ouderen in Vlaanderen en Brussel, en om een samenleving te bevorderen die actief ouder worden voor iedereen…

MISSIE

De Vlaamse Ouderenraad wil de ervaring en competenties van ouderen samenbrengen en inzetten om een essentiële bijdrage te leveren tot het versterken van de maatschappelijke slagkracht van alle ouderen in Vlaanderen en Brussel, en om een samenleving te bevorderen die actief ouder worden voor iedereen mogelijk maakt.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 620 014

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Partnerorganisatie voor het lokale ouderenbeleid

    Ondersteuning van de lokale ouderenadviesraden

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy