Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Pro Natura Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PRO NATURA

Werk maken van Natuur!

Adres
Molenstraat 26
1760 - Roosdaal

Oprichtingsjaar
1997

Milieu - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
02/759 37 32

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Bij Pro Natura maken we Werk van Natuur. Al meer dan 25 jaar kunnen overheden, bedrijven, scholen en zorginstellingen op ons rekenen voor het ontwerp, de inrichting en ecologisch beheer van parken, bossen en andere terreinen. Laaggeschoolden die moeilijk een job vinden krijgen bij ons…

MISSIE

Bij Pro Natura maken we Werk van Natuur. Al meer dan 25 jaar kunnen overheden, bedrijven, scholen en zorginstellingen op ons rekenen voor het ontwerp, de inrichting en ecologisch beheer van parken, bossen en andere terreinen. Laaggeschoolden die moeilijk een job vinden krijgen bij ons de kans om via opleiding op terrein toch in een duurzame tewerkstelling te stappen. Pro Natura is daarnaast een innovator en inspirator en onderzoekt o.a. hoe groenafval kan omgezet worden tot grondstoffen en materialen voor de bio-industrie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 4 467 103

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 108

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Eco-urne

    Productie van bio-afbreekbare asurnes gebaseerd op groenafval

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy