Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Federatie Wereldvrouwen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FEDERATIE WERELDVROUWEN

Samen divers!

Adres
Gouverneur Alex. Galopinstraat 15
3600 - Genk

Oprichtingsjaar
1997

Migratie/integratie - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
+32/89-844 888

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Federatie Wereldvrouwen vzw ondersteunt zelforganisaties van vrouwen uit etnisch-diverse culturen, met een veilige omgeving waar de vrouwen zichzelf kunnen zijn. Daardoor nemen zij deel aan het sociocultureel werk van de koepel en van de verschillende ledenorganisaties (de afdelingen) en verdwijnen alle drempels naar de buitenwereld…

MISSIE

Federatie Wereldvrouwen vzw ondersteunt zelforganisaties van vrouwen uit etnisch-diverse culturen, met een veilige omgeving waar de vrouwen zichzelf kunnen zijn. Daardoor nemen zij deel aan het sociocultureel werk van de koepel en van de verschillende ledenorganisaties (de afdelingen) en verdwijnen alle drempels naar de buitenwereld toe. De Federatie Wereldvrouwen staat voor een solidaire samenleving via emancipatie en interculturaliteit. Federatie Wereldvrouwen werkt samen met Acli-Vlaanderen vzw. Beide verenigingen vormen samen Feniks vzw, een partnerschap met 200 afdelingen in heel Vlaanderen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 501 tot 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy