Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Beemdgalm vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE BEEMDGALM

Adres
Hogebergstraat 23
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
1997

Diensten aan verenigingen - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
011596563

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging stelt zich tot doel het ontwikkelen, steunen, bevorderen en stimuleren van het jeugdwerk en de opvoeding via schoolse en buitenschoolse activiteiten vanuit Christelijk geïnspireerde waarden in de parochie.

MISSIE

De vereniging stelt zich tot doel het ontwikkelen, steunen, bevorderen en stimuleren van het jeugdwerk en de opvoeding via schoolse en buitenschoolse activiteiten vanuit Christelijk geïnspireerde waarden in de parochie.
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • amfitheater en avonturenheuvel Sint-Lambrechts-Herk

    Er werd een vereniging opgericht, nl. de vrienden van vzw De Beemdgalm. Zij zetten zich vrijwillig in om (geld in te zamelen om) de omgeving van de Beemdgalm te verfraaien en meer kindvriendelijk te maken. Hiervoor zullen zij van 13 augustus tot en met 22…

    MEER

  • Natuurinclusieve speelomgeving voor Chiro, KSA en school

    Samen met Chiro Herk, KSA Moos Herk, de Kameleon, het Schabolleke, Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren, de Stad Hasselt en de Vrienden van de Beemdgalm werkt VZW De Beemdgalm aan een natuurinclusief en kindvriendelijke speelomgeving aan de Beemdgalm in Sint-Lambrechts-Herk. Naast speelterreinen wordt er o.a.…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy