Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Netwerk Duurzame Mobiliteit Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Netwerk Duurzame Mobiliteit vzw

We zetten samen Vlaanderen #goedopweg!

Adres
Dendermondsesteenweg 50
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1996

Duurzame ontwikkeling - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
09 331 59 10

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Netwerk Duurzame Mobiliteit verenigt als erkende koepel van mobiliteitsverenigingen Autodelen.net, Bond Beter Leefmilieu, Fietsersbond, Mobiel 21, Mpact, Trage Wegen, TreinTramBus en de Voetgangersbeweging. We verdedigen de gezamenlijke belangen, ondersteunen en vertegenwoordigen de leden, geven richting aan het Vlaams mobiliteitsbeleid en coördineren de samenwerking in campagnes…

MISSIE

Netwerk Duurzame Mobiliteit verenigt als erkende koepel van mobiliteitsverenigingen Autodelen.net, Bond Beter Leefmilieu, Fietsersbond, Mobiel 21, Mpact, Trage Wegen, TreinTramBus en de Voetgangersbeweging. We verdedigen de gezamenlijke belangen, ondersteunen en vertegenwoordigen de leden, geven richting aan het Vlaams mobiliteitsbeleid en coördineren de samenwerking in campagnes en projecten. Onze ambitie is drievoudig: voortrekkers van duurzame mobiliteit meer slagkracht geven, overheden stuwen richting een geïntegreerd duurzaam mobiliteitsbeleid en steeds meer mensen #goedopweg zetten en aanzetten tot duurzame mobiliteitskeuzes. We zetten samen Vlaanderen #goedopweg en maken duurzame mobiliteit de logische keuze voor iedereen. We vormen een plek voor ontmoeting, wissel- en samenwerking, een informatie- en inspiratiebron, maar ook het aanspreekpunt voor duurzame mobiliteit. Al onze acties zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen onze leden, gesterkt door een groot aantal compagnons en partners.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Week van de Mobiliteit

  Met doelgroepgerichte acties worden bedrijven, organisaties, gemeenten en mensen uitgenodigd om een week lang mee te stappen in duurzame mobiliteit

  MEER

 • Netwerk Duurzame Mobiliteit

  Het Netwerk Duurzame Mobiliteit brengt supporters voor duurzame mobiliteit samen in een netwerk met specifieke initiatieven om het draagvlak samen te verbreden.

  MEER

 • LaMA academie

  LaMA staat voor Laboratoria Mobiele Alternatieven. Het is een uitgewerkt en getest cocreatief traject om samen met burgers mobiliteitsvraagstukken aan te pakken. Zij beschikken immers over informatie die beleidsmakers en experts vaak over het hoofd zien.

  MEER

 • Ons Buurtpunt

  De bakker, de slager, de kleine buurtwinkel, het dorpscafé. Tot voor kort had je het vaak allemaal 'onder de kerktoren'. Meer en meer verdwijnen deze lokale zaken en ontmoetingsplaatsen. Inwoners buiten de stadskernen zijn voor zowat alles aangewezen op de auto. De oprichting van een…

  MEER

 • 30 Dagen Minder Wagen

  Omdat wij geloven dat jij het kan: je eigen wagen 30 dagen aan de kant laten staan. En in juni kan jij het eindelijk ook bewijzen, samen met duizenden andere Vlamingen die meedoen aan dit experiment. Ontdek nieuwe routes, boost je gezondheid, bespaar op je…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy