Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Order of Malta Belgium International Aid (MBI) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ORDER OF MALTA BELGIUM INTERNATIONAL AID

Adres
Huart Hamoirlaan 43
1030 - Schaarbeek

Oprichtingsjaar
1996

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
02/252.58.00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In de christelijke traditie van de Orde van Malta biedt MBI, buiten onze grenzen en met respect voor eenieders overtuiging, financiële steun aan diverse humanitaire noodhulpacties van Malteser International. Evenwel biedt ze vooral hulp aan hen die lijden en hulploos zijn in centraal Afrika en…

MISSIE

In de christelijke traditie van de Orde van Malta biedt MBI, buiten onze grenzen en met respect voor eenieders overtuiging, financiële steun aan diverse humanitaire noodhulpacties van Malteser International. Evenwel biedt ze vooral hulp aan hen die lijden en hulploos zijn in centraal Afrika en in Palestina.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 217 717

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy