Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PANAL vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PALLIATIEF NETWERK ARRONDISSEMENT LEUVEN

Palliatieve thuiszorg: een recht voor iedereen

Adres
Waversebaan 220
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
1996

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
016/23 91 01

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Panal vzw staat voor ondersteuning en optimale uitbouw van palliatieve zorg in het arrondissement Leuven. Panal vzw omvat twee structuren, elk met een specifieke opdracht: enerzijds het Netwerk en anderzijds de Multidisciplinaire Begeleidingsequipe (MBE). De taak van het Netwerk is het sensibiliseren en informeren van…

MISSIE

Panal vzw staat voor ondersteuning en optimale uitbouw van palliatieve zorg in het arrondissement Leuven. Panal vzw omvat twee structuren, elk met een specifieke opdracht: enerzijds het Netwerk en anderzijds de Multidisciplinaire Begeleidingsequipe (MBE). De taak van het Netwerk is het sensibiliseren en informeren van de bevolking en in het bijzonder de sector van de gezondheids- en welzijnszorg. De MBE heeft als taak de palliatieve zorg in de thuis- en thuisvervangende situatie mee mogelijk te maken. Hierbij is de huisarts een belangrijke partner.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy