Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Jongerenatelier Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JONGERENATELIER KORTRIJK

Adres
Sint Anna, 10
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
1996

Jongeren - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0475781657

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met VZW Jongerenatelier bieden we jongeren uit het deeltijds onderwijs werkervaring aan. We hebben een afdeling hout, bouw en metaal. Onder het motto "jeugd werkt voor jeugd" staan we in voor de aanleg van speelterreinen, renovatiewerken voor jeugdhuizen, werken we mee aan cultuurevenementen, ... Eenmaal…

MISSIE

Met VZW Jongerenatelier bieden we jongeren uit het deeltijds onderwijs werkervaring aan. We hebben een afdeling hout, bouw en metaal. Onder het motto "jeugd werkt voor jeugd" staan we in voor de aanleg van speelterreinen, renovatiewerken voor jeugdhuizen, werken we mee aan cultuurevenementen, ... Eenmaal de jongeren er klaar voor zijn coachen we hen via ons project "Stuwkracht" richting arbeidsmarkt. Verder hebben we ook nog ons project "Vlucht Vooruit", dat bedoeld is om jongeren met een migratie achtergrond te helpen om de stap naar de arbeidsmarkt te zetten. Met ons brugproject begeleiden we op jaarbasis een 80 tal jongeren, met Stuwkracht 181 en met "Vlucht Vooruit" 34 jongeren. We realiseerden een doorstroom van 70%.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Stuwkracht/IBAL

  - Sollicitatietraining en ondersteuning - Begeleiding op de werkvloer - Taalondersteuning op de werkvloer - Procesbegeleiding

  MEER

 • Vlucht Vooruit

  - Taalondersteuning - Sollicitatietraining en ondersteuning - Begeleiding op de werkvloer - Procesbegeleiding

  MEER

 • Brugproject

  - Werken op maat uitvoeren onder begeleiding van een technisch begeleider. - Opvolging door trajectbegeleiding

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy