Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw IN-Z Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IN-Z

Grensverleggend voor jou

Adres
Schaapsdries 2
3600 - Genk

Oprichtingsjaar
1996

Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
089 32 28 10

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend op maatschappelijke noden.

MISSIE

Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend op maatschappelijke noden.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 19 422 621

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: > 1000

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Thuishulp op wielen

  Medewerkers kunnen rekenen op een e-bike voor dienstverplaatsingen en privévervoer.

  MEER

 • Sociale economie voor zorg

  Samen met de Landsbond van de Christelijke Mutualiteiten verkennen we nieuwe mogelijkheden van samenwerking tussen sociale economie en zorg. Wij toetsen inzichten en ervaringen uit Vlaanderen aan die van grote sociale werkgevers uit Italië, Polen en Spanje.

  MEER

 • Doorstroombegeleiding sociale economie

  Doorstroombegeleiding ondersteunt medewerkers uit de lokale diensteneconomie in hun zoektocht naar een nieuwe job in het normaal economische circuit.

  MEER

 • KOALA-project van IN-Zetje in Beringen

  Met haar voorschoolse klasjes, speelse taalstimulering en een open aanpak rond integratie biedt IN-Zetje al langer hefbomen voor een kansrijke ontwikkeling van het jonge kind. Nieuw is de intensieve samenwerking met de kinderopvang en de specifieke aandacht voor sociale grondrechten van gezinnen, onder meer op…

  MEER

 • Digitale kloof

  TOe KOel TOe KOel staat voor Tablet om Outreachend en Emancipatorisch Kinderen en hun Ouders te helpen met Elektronisch Leren. Brugfiguren van IN-Z worden opgeleid tot digicoach door Link in de Kabel vzw. Zij gaan aan huis bij gezinnen en loodsen hen door de digitale…

  MEER

 • Soep en fruit op school

  Meer info www.froep.be

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy