Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

The Belgian Kids' Fund (BKF) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THE BELGIAN KID'S FUND FOR PEDIATRIC RESEARCH

Medische wetenschappelijk onderzoek steunen om meer kinderen en tieners te genezen

Adres
Jean Joseph Crocqlaan 15 bus 20
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
1995

Kinder- en jongerenrechten - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
024772589

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
The belgian Kids' Fund is het Wetenschappelijk Fonds van het Universitaire KinderZiekenhuis Koning Fabiola en heeft als missie medisch-wetenschappelijk onderzoek in de pediatrie te promoten, de publieke opinie te sensibiliseren en ook interesse opwekken rond de gezondheid van kinderen en adolescenten. Het Wetenschappelijk Fonds werkt…

MISSIE

The belgian Kids' Fund is het Wetenschappelijk Fonds van het Universitaire KinderZiekenhuis Koning Fabiola en heeft als missie medisch-wetenschappelijk onderzoek in de pediatrie te promoten, de publieke opinie te sensibiliseren en ook interesse opwekken rond de gezondheid van kinderen en adolescenten. Het Wetenschappelijk Fonds werkt nauw samen met het Universitair KinderZiekenhuis Koningin Fabiola (UKZKF) en heeft als doel het academisch onderzoek van dit ziekenhuis te ondersteunen. Om zijn missie te verwezenlijken neemt BKF volgende initiatieven: 1) Één of meerdere jaren onderzoek financieren voor jonge pediaters of onderzoekers die werkzaam zijn op het gebied van kindergeneeskunde, in België of in het buitenland. Elk jaar kennen we 15 à 20 onderzoeksbeurzen toe aan jonge specialisten die werken aan een onderzoek- of doctoraatsthesis. 2) De medische kennis van de kinderartsen voortdurend bijwerken. 3) Publieke campagnes opzetten die kunnen bijdragen tot een betere mentale en fysieke gezondheid van kinderen en tieners.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 250 710

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy