Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Roze Huis - çavaria Antwerpen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET ROZE HUIS - CAVARIA ANTWERPEN

Opkomen voor holebi's en transgenders in stad en provincie

Adres
Draakplaats 1
2018 - Antwerpen(2)

Oprichtingsjaar
1995

Mensenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
03/288.00.84

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Missie "Een breder maatschappelijk draagvlak creëren voor holebi-, trans- en genderthema´s en de emancipatie van holebi´s en transgenders in de provincie Antwerpen bevorderen." Visie HRH werkt vanuit een inclusiebeleid; holebi's, transgenders en hetero's werken samen voor de emancipatie, maatschappelijke acceptatie en gelijke rechten van onze…

MISSIE

Missie "Een breder maatschappelijk draagvlak creëren voor holebi-, trans- en genderthema´s en de emancipatie van holebi´s en transgenders in de provincie Antwerpen bevorderen." Visie HRH werkt vanuit een inclusiebeleid; holebi's, transgenders en hetero's werken samen voor de emancipatie, maatschappelijke acceptatie en gelijke rechten van onze doelgroep. HRH gaat niet alleen samenwerkingsverbanden aan met het holebi- en transgendermiddenveld maar zoekt ook samenwerking met minder voor de hand liggende partners. Hierbij stapt HRH af van een geïnstalleerd hokjesdenken. HRH heeft aandacht voor de diversiteit van haar achterban en zal zich blijvend inzetten om deze diversiteit weerspiegeld te zien in haar organisatie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy